NRF СТАЄ НОВИМ ПАРТНЕРОМ КОНКУРСУ YOUNG CAR MECHANIC

Young Car Mechanic – міжнародний конкурс для студентів професійно-технічних навчальних закладів, які обрали фах автомеханіка, – тепер може з гордістю оголосити про нового партнера! До видатної когорти приєднується NRF – провідний виробник і постачальник систем охолодження.


Цього року відбувся сьомий конкурс, організований компанією Inter Cars. У конкурсі беруть участь студенти автомобільних коледжів, які представляють майбутнє галузі та незабаром формуватимуть її сьогодення.

Завдяки конкурентним викликам Inter Cars SA Capital Group створює позитивний імідж професії автомеханіка в суспільстві, сприяє обміну досвідом між студентами та викладачами з різних куточків Європи і відкриває молоді таланти в автомобільній галузі. Переможці всіх національних фіналів Young Car Mechanic отримують перепустку до великого міжнародного фіналу.

Партнерами конкурсу є Bosch, Continental, Elring, febi, Mann-Filter, Meyle, Schaeffler, Shell, Valeo, Varta та ZF Aftermarket.

Тепер до них приєднується NRF – бренд, що пропонує понад 11 000 запчастин для систем охолодження двигуна та кондиціонування повітря.

– Ми завжди йшли поруч з тими, хто має чітке бачення. Ми орієнтуємося на сильних і стабільних партнерів, з якими ми можемо створювати найкращі проєкти. Партнерство між Inter Cars і NRF – це ознака побудови ще більш довготривалої співпраці, і проєкт Young Car Mechanic є ідеальною платформою для цього, – говорить Armands Umbrasko, менеджер конкурсу Young Car Mechanic.

– Inter Cars співпрацює з найкращими брендами в галузі запчастин. Майже три десятиліття він іде пліч-о-пліч з молодими автомеханіками, які демонструють величезний потенціал. Наша партнерська підтримка в конкурсі Young Car Mechanic показує, що ми поділяємо однакові цінності та наголошуємо на важливості навчального процесу для молодих ентузіастів автосправи, – зазначає Łukasz Piątek, директор з продажу NRF.